Saznajte

7 znakova da vam partner u potpunosti odgovara: Da li ste vi savršen par?

Ako ste osoba koja ovih dana interzivno razmišlja o braku i porodici, ovo je tekst za vas

Ljubav i zavođenje 27.01.2020. - 10:11h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Šta je važno u vezi? Važno je biti srećan kad si sam, a dvostruko srećan kad si u vezi. Kako to postići? Odaberite partnera koji vam odgovara. 

Šta partner treba da ima?

 

Spoljni izgled: Pre svega partner treba fizički da vas privuče. Moraš da želiš da ga grliš, mirišeš, ljubiš, imaš seks sa njim. Morate biti seksualno kompatibilni.

 

Strast: Strast mora da postoji. Morate da imate želju da ta osoba stalno bude pored vas.

 

Kako se osećate pored njega/nje?

 

Da li ste pored njega srećni? Da li vam je njegova blizina prija? Ako je tako, onda je sve uredu.

 

Kakva je budućnost vaše veze?

 

Razmislite kakva vas budućnost čeka? Da li možete sebe da vidite pored te osobe? Da li vam prija kako priča, kako se obraća drugim ljudima, kako razmišlja, kako rešava sukobe? 

 

Savet psiholoda je da ne žurite, da pokušate sami da shvatite šta se sve događa oko vas i da dobro razmislite o svemu. 

 

Budžet

 

Navikli ste da štedite, dok vaš partner troši novac kao da raste na drvetu. Ili je situacija obrnuta: vi volite da potrošite, a on štedi svaki dinar. To će uvek biti razlog za sukobe. Malo je verovatno da ćete se ili vi ili partner promeniti. U početku je veoma bitno da vi i partner imate iste stavove prema novcu.

 

Život

 

Sigurno ste čuli za izjavu: "Veze su pojele život!" Nije se desilo suprotno. Recimo, ako vi volite nedeljom da se izležavate, a vaš partner baš ovaj dan koristi za čišćenje - dolazi do sukoba. 

 

Karakter je veoma bitna stvar.  Ako umete da napravite kompromis, onda nećete imati problema sa  različitim karakterima. Ali upamtite, ne možete beskonačno da popuštate i praštate. U jednom momentu doći će do svađe. 

 

Na istoj strani

 

Ako ste na istoj strani, onda je sve lako. Ako delite snove o budućnosti, osećate se prijatno jedno pored drugog onda ste vi jedno za drugo. Najvažnije je da se pre braka  sve lepo dogovorite sa partnerom, pretresete sve teme, kako ne bi došlo do mogućih sukoba.

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...