PREVARA

Prepoznajte nevernog partnera na vreme: Ako ove rečenice izgovara često definitivno mu niste jedina!

Čitajte pažljivo između redova 

Ljubav i zavođenje
21:23h Autor:
Foto: Profimedia

Ukoliko imate neke sumnje da je vaš partner neveran, najbolje bi bilo da dobro pratite svaku reč koju izgovara. Naime, postoje neke izjave koje mogu da otkriju da je on neveran i da pored vas ima još jednu ljubav.

 

Ovih 5 rečenica će ga odati:

 

Nije mi dobro, radije bih bio sam

 

Naravno da može da se dogodi da i on ima težak dan i da mu nije do društva, ali ukoliko se ovo dešava previše često možda je vreme da obavite ozbiljan razgovor sa njim.

 

Osatću malo duže sa društvom

 

Partner treba da ima slobodu, ali ukoliko je to postalo svakodnevno vreme je da preispitate vaš odnos. Ukoliko ovakvo ponašanje nije svojstveno njemu i odjednom je počeo intenzivno da izlazi jasan je signal da nešto nije u redu.

 

Najsrećnija je ona žena koja se uda za Nemca: Evo zašto!

foto: Profimedia

Umišljaš sve 

 

Ako ste pokušali da razgovarate sa njim na ovu temu, a njegov odgovor je uvek isti: "Ma sve si to umislila", vaše pretpostvake su verovatno dobre. Samo onaj ko nešto krije nije spreman da se suoči oči u oči sa situacijom.

 

U strašnom sam stresu zbog posla

 

Mnogi muškarci kriju svoj preljubu navodeći prekovremene sate u kancelariji i stres na poslu kao razlog. Ako pored toga još neke stvari ne funkcionišu među vama, onda je to gotovo siguran znak da ima još nekoga pored vas.

Kaže ne seksu

 

Ovo je alarm koji poziva na buđenje. Od muškarca ćete vrlo retko čuti ne kao odgovor kad je seks u pitanju. Ukoliko je već nekoliko puta odbio ovu ponudu, signal je i više nego jasan.

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...