Fenomenalne osobine

Najsrećnija je ona žena koja se uda za Nemca: Evo zašto!

Proglašeni za savršene partnere

Sex
Autor:
Foto: Shutterstock

Definicija idealnog muškarca razlikuje se od zemlje do zemlje, ali neke stvari koje žene vole kod jačeg pola su zajedničke za sve krajeve sveta kada je reč i o izgledu i o ponašanju.

Kada se sve sabere, najviše se isiču Nemci, i to po sledećih 7 stvari:

 

1. Visoki su i odlično se oblače

 

Žene obožavaju visoke muškarce, toliko da su neke dame odbijale muškarce koji su njihove visine, da ne kažemo one koji su niži od njih. Ne samo što su visoki, već se oblače fenomenalno, što žene takođe obožavaju.

 

2. Iskreni su i ne varaju

 

Nemački muškarci su odani i žestoko su protiv preljube. Većina žena koja je bila ili je još uvek u vezi sa Nemcem zna da je ovo istina. Nemci su veoma iskreni i nikada ne sakrivaju svoje misli i osećanja.

 

3. Izuzetno su pametni, ali skromni

 

Istraživanja su pokazala da su muškarci rođeni u Nemačkoj najinteligentniji muškarci u Evropi, a spadaju i među najpametnije na svetu. Oni su toga svesni, ali se svojom inteligencijom i postignućima nikada neće hvaliti.

 

Ako savršena žena postoji, rođena je u znaku Device: 10 nepobedivih dokaza!

foto: Shutterstock

4. Vole na "starinski" način

 

Nemci su generalno pomalo staromodni, te i dalje veruju u "starinsku" ljubav. Dakle, pišu pisma, upoznaju se polako... Nemci ne veruju u požurivanje bilo čega u ljubavi. Nije im tepko da čekaju koliko god treba, samo da njihovoj dami bude prijatno.

 

5. Stidljivi su

 

Oni ne umeju da flertuju. Toliko su stidljivi da je to prosto neodoljivo i na prvim sastancima jako malo pričaju. Oni puštaju da njihove oči govore i svojim gestovima čine da se osetite voljeno.

 

6. Uvek su tačni

 

Nemci su nadaleko čuveni po svojoj tačnosti i odgovornosti. Uvek stižu na vreme i imaju odlično pamćenje. Nemac nikada neće zakasniti na sastanak ili zaboraviti godišnjicu.

 

7. Brižni su i ljubazni

 

Nemci su privlačni, visoki, pametni, nemaju problema sa zbližavanjem, a pritom su i pažljivi, brižni i ljubazni.

 

Zbog svega ovoga, Nemci su proglašeni idealnim partnerima!

 

Da li se slažete? Podelite sa nama u komentarima!

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...