testirajte ga!

Koliko ga zaista privlačite: Ova 3 znaka nedvosmisleno razotkrivaju muškarce!

Na jednom svi padaju!

Ljubav i zavođenje
13:26h Autor:
Foto: Shuterstock

Izlasci i pronalazak partnera može biti veoma naporan posao. A činjenica da još nismo savladali tehnike telepatije ne idu nam u prilog. Bilo bi sjajno kad bi postojao siguran način da otkrijemo da li je privlačnost dvosmerna ili jednosmerna ulica? Iako se svi međusobno razlikujemo te imamo različite manire i osobine, kada nam se neko sviđa, nastupa potpuno neuobičajena situacija, jer govor tela većinu nas odaje na isti način.

 

Naučnici su došli do zaključka da ova 3 znaka otkrivaju privlačnost, odnosno sigurni su znakovi pristupačnosti i pozitivna povratna informacija.

 

  • otvorenost držanja,
  • razdvojenost usana i
  • savijanje ruku

Ali ako stvarno želiš da saznaš najpouzdaniji način da otkriješ da li se sviđaš u romantičnom smislu, test je jednostavan - našali se! I neka bude jako, jako loša šala. Da, dobro si čula. A, evo i objašnjenja. 

 

Ukoliko ti muškarac uzvrati iskrenim osmehom, bez obzira koliko je šala strašna, ti definitivno izlaziš kao pobednik. Prema 3 istraživanja objavljena u Personality and Social Psychology naučnici su otkrili da je humor idealan način da otkriješ kome si privlačna, a kome ne. Oba pola će više pokretati humor, pozitivno reagovati i smatrati jedni druge duhovitijima ako je od početka prisutna privlačnost i simpatija. Brojne studije su navele humor kao broj jedan kvaliteta koja će privući partnera. Zato, izguglaj stare viceve i reši se nedoumice!

 

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...