razum, ne samo srce

Prepoznajte muškarca koji sa vama želi ozbiljnu vezu: Ali na ove znake pripazite!

Ništa ne unosi više sumnje u ženu od muškarca koji ne želi da je predstavi svojim prijateljima i porodici

Ljubav i zavođenje
10:33h Autor:
Foto: Shutterstock

Ponekad nam jednostavno treba potvrda da smo voljeni, ali kako znati da ste svom partneru stvarno centar sveta? Ovi znakovi potvrđuju da mu je ozbiljno stalo da vas zadrži.

 

1. Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke.

 

Vaše mišljenje uvek mu je važno, nezavisno od situacije. Na primer, muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao, a da o tome pre nije razgovarao s vama. Želi da učestvujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog privatnog i vašeg zajedničkog života.

 

2. Govori vam stvari koje nikom drugom nije rekao.

 

Muškarci se ne poveravaju lako i ne bilo kome. Ako s vama deli i svoje najskrivenije tajne i otkriva stvari koje nije rekao ni najboljem prijatelju, onda ima beskrajno poverenje u vas.

 

3. Želi s vama da provodi puno vremena.

 

Čak i kad su vam rasporedi prenatrpani, on uvek nađe vremena za vas. On ne čeka vaš poziv - sam inicira izlaske i druženja.

 

4. Voli sa vama da razgovara o (zajedničkoj) budućnosti.

 

Mnogimuškarci strahuju od razgovora o zajedničkoj budućnosti čak i kada su iskreno zaljubljeni. Ako vaš partner s tim nema problema, dobili ste džekpot. Muškarac ne mora da bude 100 odsto spreman za velike korake u odnosu, ali činjenica da o njima otvoreno razgovara dokaz je odgovornog i zrelog razmišljanja.

 

5. Ponosan je na vas.

 

Nikad ne ostaje ravnodušan na vaše uspehe i veseli im se. Kad god ima priliku za to, ponosno se pred drugima pohvali vama.

 

6. Brine o vama i želi da budete srećni.

 

Ne tretira vas kao kraljicu zato što misli da mora - on to iskreno želi. Sluša vaše priče s posla, masira vam vrat i stopala nakon posla, pripremi večeru kada ste umorni... Briga o vama jedan je od njegovih prioriteta.

 

7. Podržava vaše ciljeve.

 

Ne oseća se ugroženo zbog činjenice da želite da bidete uspešna i ostvarena žena. Podupire vas u svemu što želite da napravite. Uvek je uz vas kada vam zatreba savet i pomoć jer želi da vidi kako ostvarujete svoje snove i biće uz vas kad se to dogodi.

 

8. Ne flertuje s drugim ženama.

 

Svi smo mi ljudi od krvi i mesa. Baš kao što ćemo mi žene prokomentarisati šarmantnog muškarca, tako će i oni zapaziti zgodnu ženu. U tome nema ništa loše, a do problema dolazi samo kad se prelazi granica dozvoljenog u vezi. Očigledan flert s drugim ženama definitivno ulazi u kategoriju priestupa i mnogo muškaraca ne odriče se flertovanja čak ni kada su u vezi. Muškarcu kome flert ni ne pada na pamet definitivno ste centar sveta.

 

9. Ne skriva vas od porodice i prijatelja.

 

Ništa ne unosi više sumnje u ženu od muškarca koji ne želi da je predstavi svojim prijateljima iporodici. Naravno, za sve postoji vreme i mesto pa niko ne očekuje porodični ručak nakon prvog sastanka. Kada ste se dovoljno zbližili, sasvim je prirodno da imate potrebu da upoznate svoju posebnu osobu s najmilijima. Muškarac koji vas bez zadrške uvodi u svoj krug prijatelja i predstavlja porodici definitivno vas želi u svom životu.

 

10. Ne povlači se na prvi znak problema.

 

Rasprave i svađe sastavni su deo svakog ljubavnog odnosa. Ne postoji veza bez problema, a hoće li to na njoj ostaviti neizbrisiv trag zavisi isključivo od komunikacije između partnera. Izbegavanje otvorenog razgovora loš je znak. S druge strane, sposobnost hvatanja u koštac s problemima i želja da se ti isti problemi reše kako biste imali što funkcionalniji odnos, znak je kvalitetnog muškarca koji vas iskreno voli i stalo mu je do toga da stvari između vas budu "pod kontrolom".

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...