praznična energija

U decembru sadimo seme budućnosti: Sledite svoje srce i radite pametno!

Odluke donete u decembru imaće snažan i dugoročni efekat

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Okruženi smo romantičnom energijom, pa ne bi bilo iznenađujuće ako bi se nevino praznično osvajanje razvilo u nešto više. Pored romantike, energija će biti usmerena i na porodicu. Praznici su takođe vreme druženja. Provedite više vremena sa dalekim rođacima i ljudima koje dugo niste videli. Takođe, ne zaboravite da se posvetite sebi.

 

Za početak nekoliko pitanja... Završavamo najkarmičniju godinu milenijuma, pa uzmimo vremena da se osvrnemo. Kakva ste osoba bili u decembru 2018. godine? Šta se promenilo? Jeste li odrasli, sazreli? Da li ste srećni? Kakva osoba želite da budete u decembru 2020. godine?

U decembru sadimo seme budućnosti

 

Plodna energija će nas okružiti, zato budite upozoreni: ako ne planirate rasti, vodite računa o zaštiti. Odluke donete u decembru imaće snažan i dugoročni efekat, zato birajte mudro. Sledite svoje srce i radite pametno. Ovo je dobitna kombinacija.

 

Odnosi opet dolaze do izražaja

 

Primetićete da želite više bliskosti. Pa, naravno, bilo kakvi prekidi u odnosima će se mnogo više osećati. Možda ćete se osećati usamljenije nego obično. Važno je shvatiti da nas niko ne može usrećiti i da moramo raditi na sebi. Prisustvo nekoga može vam pomoći da budete bolja osoba. Važna lekcija decembra će biti prihvatanje sebe i svojih najmilijih. Svako od nas ima pravo da bude ono što jeste. I vi. Kao i vaši roditelji. I vaša deca. Takođe vaš partner, nadređeni, komšije, prijatelji i tako dalje ...

 

Mogući su izlivi ega, uvrede i emocionalne manipulacije

 

Kraj 2019. je vreme kada će se pojaviti emocionalni vampiri, večne žrtve i manipulatori. To se događa iz dva razloga: ovi ljudi uče da budu zreliji. Kako? Tako što svojim ispadima i ucenama ne postignu "svoje". Drugi jačaju vaše samopoštovanje i veštine postavljanja granica - i verujte da će vam trebati ova veština sledeće godine.

 

Neka nas energija praznika decembra podseti na prave životne vrednosti: ljubav, mir, istinu i poštovanje među ljudima.

 

Želimo vam sve najbolje!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...