OVE STVARI UKAZUJU NA PRAVU LJUBAV

Uprkos svim manama on je uvek uz vas: Ovih 5 stvari može da uradi samo neko ko vas bezuslovno voli!

Ovi gestovi su pravi dokaz ljubavi

Ljubav i zavođenje
21:13h Autor:
Foto: Shutterstock

Svako ima način na koji iskazuje svoju ljubav, ali na ovih 5 stvari je spreman samo neko ko vas istinski voli.

 

Pamti sve što vas brine i sve što vam znači

 

 

Ako mrzite brokoli, osoba koja vas iskreno voli nikad to neće zaboraviti. 

 

 

Takođe, nikada neće zaboraviti važne datume u vašem životu. Ne radi se samo o rođendanima, godišnjicama sastanka, već i o datumima koji su važni samo za vas dvoje. Vaše omiljene emisije, filmovi, knjige, sve je to veoma važno za njega. 

 

 

Zna u svakom trenutku kako se osećate

 

Ako mu je stvarno stalo primetiće i najmanju promenu u vašem raspoloženju. Ni jedna vaša emocija ne prolazi nezapaženo. Ukoliko primećuje tugu u vašim očima i zna da nešto nije u redu čak i kada ga uveravate u suprotno, znak je da mu značite mnogo više nego bilo koja druga osoba.

 

Kada ste srećni, biće i on. Ukoliko se zajedno sa vama raduje svakom vašem uspehu, on je ona osoba na koju uvek možete da se oslonite.

 

6 znakova da se vaš muž emocionalno razveo od vas: Na korak do propasti!

Ne plaši se da pokaže svoje slabosti

 

Muškarci uglavnom skrivaju svoja osećanja, a naročito svoje slabosti. Međutim ukoliko pred vama nema nikakvih tajni i uvek je spreman da otvoreno razgovara i kaže šta mu leži na duši, to znači da vas smatra osobom od poverenja. Vi ste za njega neko na koga može da se osloni i zatraži savet i pomoć.

 

Najdublje emocije se otkrivaju samo onima koje iskreno volimo.

 

Voli sve vaše vrline, ali i mane

 

Kada volimo zaista iskreno, partnera prihvatamo baš onakvog kakav je, sa svim vrlinama i manama. I ne mislimo samo na fizičke mane. Ukoliko se radi o pravoj ljubavi, istrpeće ponekad i to što ste previše tvrdoglavi i možda i po malo ljubomorni.

 

Mislila sam da smo bliske, a sve vreme mi je radila iza leđa: One su doživele najgore izdaje od najboljih prijateljica!

Za njega vi ste prioritet

 

Kada je ljubav i strast u pitanju, on će uvek naći vremena za vas, čak i pored svih obaveza. Ako je zatrpan poslom, a ipak uspe barem na pet minuta da izdvoji vreme da vas vidi ili čuje, znak je da mu je stalo i da misli na vas. 

 

Ako umesto gledanja utakmice, reši da sa vama provede vreme, budite sigurne da mu značite. Kada imate neki problem, bez pogovora se nađe u vašoj blizini, onda nema potrebe da sumnjate u njegove emocije.

 

Brus Vilis je mir pronašao pored 23 godine mlađe manekenke: Takvu ženu sam tražio čitavog života, ni jedna joj nije ni do kolena!

 

(stil.kurir.rs)

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...