razlozi prevara

Zašto oženjeni muškarci varaju: 7 razloga zbog kojih im je slatko zabranjeno voće!

U nastavku pročitajte zbog čega muškarci koji su u braku, padaju na druge žene

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Mnogi od nas sanjaju o tome da pronađu partnera za ceo život, ali nažalost ti planovi se ne ispune svima.

 

Romantične veze nisu uvek tako jednostavne i one traže da obe strane daju svoj maksimum. Mnogi faktori utiču na krah današnjih brakova, a jedan od najčećih je prevara.

 

Prema statistikama, muškarci su skloniji da traže sa strane. Zašto je to tako?


On samo traži prijatelje

 

Normalno je da muškarac traži prijateljstvo van braka, za to ga ne možete kriviti. Treba da se zabrinete ako nema drugih bliskih prijatelja osim vas. 

Međutim, dopuštajući mu da razvija nova prijateljstva pristajete na rizik da se neko od njih pretvori u romantičnu vezu.

 

Previše je nezreo da bi postao ozbiljan

 

Možda je vaš suprug, ali možda još nije dovoljno sazreo da bi u potpunosti shvatio odgovornost braka. Možda nije znao u što se upleo kad je stao s vama na ludi kamen, te traži zabavu izvan braka. Shvatio je da je premlad uletio u brak, te proživljava strahove što nije iskusio sve čari samačkog života.

 

Izjava koja je izazvala veliku polemiku: Bračni terapeut Meti Silver tvrdi da prevara može da poboljša kvalitet veze!

foto: Shutterstock

Privlači ga ono što ne može da ima

 

Mnoge muškarce privlači "zabranjeno voće" U stvari, velika većina muškaraca živi od uzbuđenja potere i kad dobiju nešto što su oduvek želeli,  brzo im dosadi. A to bi moglo biti slučaj s vašom vezom. Možda vaš partner brak smatra dosadnim i u "zabranjenoj" vezi vidi izazov.

 

Voli žene koje su pozitivne i srećne

 

Ne kažemo da vam nije dopušteno da s vremena na vreme budete tužni, ali pokazalo se kako je to ogroman faktor. Sva ta negativna energija može negativno da utiče na njega kao osobu. Možda mu se ne sviđa negativno nabijeno okruženje pa će umesto toga prisiliti sebe da traži sreću i pozitivnost kod drugih žena.

 

Želi novo uzbuđenje da razbije monotoniju

 

Da, izgleda da kod muškaraca zaista postoji nešto kao previše stabilnosti u odnosima. Možda je iznutra pravi kralj drame, a mrzi činjenicu da je vaš brak previše siguran i lagan. Možda će početi da traži nove poslove i veze samo da bi malo rasplamsao stvari i dodao još uzbuđenja u svoj život.

 

Da li su strastveni poljubac i eksplicitne poruke prevara? Evo šta misle žene, a šta muškarci!

foto: Profimedia


Nije zadovoljan s vama

 

Možda misli da je pogrešio što se oženio. Događa se. Možda brak nije ispunio njegova očekivanja i uopšte se ne oseća ispunjenim. Možda samo pokušava da izvuče maksimum iz nesrećne situacije ako ostane u braku s vama, te smisao traži u zagrljaju druge žene.

 

Oseća se potcenjeno u braku

 

Možda mu ne iskazujete dovoljno ljubavi i zahvalnosti, te se ne oseća sigurno u vašem braku.  Kao rezultat toga on će to što mu nedostaje potražiti u drugoj osobi.

 

Brus Vilis je mir pronašao pored 23 godine mlađe manekenke: Takvu ženu sam tražio čitavog života, ni jedna joj nije ni do kolena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...