LAŽNO PRIJATELJSTVO

Mislila sam da smo bliske, a sve vreme mi je radila iza leđa: One su doživele najgore izdaje od najboljih prijateljica!

Ponekad nas izdaju i oni za koje bismo mogli ruku u vatru da stavimo

Ljubav i zavođenje
20:38h Autor:
Mislila sam da smo bliske, a sve vreme mi je radila iza leđa: One su doživele najgore izdaje od najboljih prijateljica!
Foto: Shuterstock

Dobro je poznata izreka "neka ti prijatelji budu blizu, a neprijatelji još i bliže", ali ponead se ispostavi da nam oni koji se predstavljaju kao pravi prijatelji to zapravo nisu. Mnogi su doživeli izdaje od bliskih ljudi, a nekoliko žena je podelilo svoje priče.

Neke izdaje su zaista neoprostive.

Želela je ono što i ja imam

"Bile smo prijateljice sa posla, družile smo se nekih šest meseci i tako je jednog dana produžila sa mnom na proslavu rođendana mog dečka u jednom baru. Tamo se napila, celo veče je pokušavala da bude u centru pažnje, a sve su se teme vrtile oko seksa. Bilo je mi je zaista neprijatno.

"Kad se moj dečko otišao po piće i ona je krenula za njim, da bi se vratila nakon nekoliko minuta i rekla mi da ju je moj dečko poljubio i da joj je predložio da odu u njegov stan i da ne ona zna šta da radi. Tad se vratio i on, potpuno nesvestan šta je zakuvala. Naravno, ništa od toga nije bila istina. Sve se pretvorilo u svađu, pokvarila je ceo rođendan."

"Sledeći dan na poslu me je izbegavala, a sad me na sva usta ogovara kolegama".

Brus Vilis je mir pronašao pored 23 godine mlađe manekenke: Takvu ženu sam tražio čitavog života, ni jedna joj nije ni do kolena!

Njoj je smetala moja sreća

"Bila je moja najbolja prijateljica. Godinama smo zajedno izlazile i znale sve jedna o drugoj. Problemi su počeli kad sam započela ozbiljnu vezu i počela da živim sa dečkom. Od tada nije htela da dolazi kod mene, a manje smo se viđale. Mislila sam da želi da mi ostavi vreme da uživam u vezi.

"Osetila sam da se udaljavamo, ali za mene je i dalje bila moja najbolja prijateljica. Jednom prilikom smo se napokon našle u jednom kafiću i tada sam je pitala zašto je takva prema meni, zasula me otrovnim rečima, vikala na mene i onda mi se godinu dana nije javljala. Bilo je to gore nego kad te dečko ostavi."

"Pokušala sam da shvatim šta ju je toliko povredilo, ali nisam nikako uspela. Na kraju sam odustala, ali i dalje ne mogu da poverujem da joj je moja sreća toliko smetala."

Prava ljubav godine ne broji: Poznati holivudski parovi koji uspevaju uprkos ogromnoj razlici u godinama!

Bila je sa svakim mojim dečkom

"Bile smo prijateljice šest godina kad sam se počela da se zabavljam sa svojim sadašnjim mužem. Otpočetka je bila ljubomorna na nas i postavljala mi intimna pitanja, želela je da joj otkrivam kakav nam je seks i slične detalje. Jedne večeri nakon što smo je sreli, pratila nas je čak do kuće, nismo nikako mogli da se udaljimo od nje."

"Imala sam utisak da se nabacuje mom momku. To se nastavilo i kasnije, a kad god bismo razgovarale pokušavala da mi ukaže na sve moje mane. To toksično prijateljstvo je počelo da me guši, pa sam prekinula svaki kontakt sa njom."

"Kasnije sam od poznanika saznala da je tokom šest godina našeg prijateljstva bila sa dvojicom mojih tadašnjih momaka. Izgleda da smo imale mnogo toga zajedničkog."

9 stvari koje žena nikad ne sme da uradi za muškarca: U pitanju je njena čast!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs