iskreno

Ispovest oženjenog muškarca koji vara ženu: Znam da je za osudu, ali savest me ne peče!

Oženjeni muškarci su otkrili koji su njihovi razlozi zbog kojih varaju svoje izabranice

Ljubav i zavođenje
18:22h Autor:
Ispovest oženjenog muškarca koji vara ženu: Znam da je za osudu, ali savest me ne peče!
Foto: Profimedia

Prevare su česta pojava - kako u vezama, tako i u braku, a svi koji varaju partnere za to imaju svoje razloge.

Nekima je to posledica nesmotrenog ponašanja, nekima nedostaje strasti s partnerkom, a neki jednostavno nisu zadovoljni trenutnim odnosom u kojem se nalaze.

"Varanje supruge, barem u mom slučaju, nije nešto što se planira, već se dogodi spontano. Iskreno, to mi ne znači ništa u nekom emocionalnom, osećajnom smislu, ali u tom trenutku prevlada onaj nagonski. Volim svoju suprugu, uživam u zajedničkom životu, ali smatram da kod većine parova, barem onih koji to žele da priznaju, nakon dugogodišnjeg odnosa dođe do zasićenja u seksualnom životu. I tu onda podležemo nekim novim strastima. Koliko god se mi trudili sve to da potisnemo, ponekad je to teško i u datoj situaciji pređemo tu granicu i dođe do prevare, priznaje Josip (38)

Mitovi o preljubama: Prevara ruši brak u jednom potezu, ili postoji način da je preživite

foto: Shutterstock

"Nisam ponosan na tu činjenicu, ali ne mogu sebi da pomognem. U braku i vezi ukupno smo šest godina, strasti je odavno nestalo, šta god pokušali. To ne znači da ne volim suprugu, volim je najviše na svetu. Ali, nedostaje mi ta strast, koju dobijem kroz seks sa prolaznicom. Znam da je to za svaku osudu i znam da ne postoji opravdanje, ali savest me ne peče jer postavio sam sam to u glavi kao nešto prolazno i nebitno jer tako i jeste. Barem da ne ispadnem licemer, ne bi mi smetalo da moja supruga radi isto, pristao bih na otvoreni brak, ali teško mi je da poverujem da bi i ona to uradila", kaže Matija (33)

"Varam jer imam poremećaj. Razni su razlozi. Nekada samo zato što me žena naljuti pa da ne ulazimo u svađe. Nekada iz dosade. U 99 posto slučajeva radim to samo iz fizičke potrebe, ali pravim razliku između emocija i fizike. Ne bude mi neugodno nakon prevare jer znam zašto sam napravio. Ljubav je jedna stvar, potrebe druga", rekao je Ivan (30).

Da li su strastveni poljubac i eksplicitne poruke prevara? Evo šta misle žene, a šta muškarci!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs