Obratite pažnju

Tehnika fatalnih zavodnica: Ako savladate Kleopatrin zahvat ni jedna vam neće biti ravna!

Ko kaže da se njegova "alatka" može masirati samo ustima ili rukama?

Sex 10.05.2018. - 19:45h Autor: 24sata.hr
Foto: Profimedia

Za "zahvat Kleopatre" potrebno je malo vežbe kao i dobro istrenirani vaginalni mišići jer ga "masirate" upravo njima. Dok on leži na leđima, vi sedite na njega "na sve četiri".

 

Kada uzmete njegov penis u erekciji među svoje stidne usne pokušajte da ga uvedete u sebe tako da naizmenično napinjete i opuštate mišiće.

 

Važno je da pri tome ni vi ni partner ne pomerate bokove. Kad se nađe u vama, pritskate, gnječite i vučete pomoću muskulature. Muškarci kažu da im je taj osećaj intenzivan i jako seksi.

Međutim, ova tehnika ne služi samo za njegovo zadovoljstvo. I za žene može biti ekstremno seksi! Osim toga, trenirate i vaginalne mišiće – i sprečavate inkontinenciju.

 

Ovako se izvodi "pompoir" za početnike - pritiskati, kontrahovati, vući i gnječiti: to su četiri osnovna poteza koja se izvode kod "zahvata Kleopatre".

 

Najbolje je da ga naučite tako što ćete zamisliti da je njegov penis olovka koju vrtite između palca i kažiprsta tako da oba prsta pomerate u različitim smerovima. Upravo tako pokušavate da "obradite" njegov penis svojom vaginalnom muskulaturom.

 

Videćete – ako vam ne uspe iz prvog pokušaja, isplati se – marljivo treniranje garantuje snažne vrhunce...

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...