Ne treba da se stidite

Pitali smo umesto vas: 5 saveta seks stručnjaka o najvećim problemima!

Mnoge je sramota da razgovaraju o seksu, pa odgovore na pitanja neretko pronalaze na internetu

Sex 17.09.2017. - 15:31h Autor: vecernji.hr
Foto: Shutterstock

O seksu se više čita i piše nego što se priča. Ta je tema često pod oznakom "tabua" u našem društvu, pa mnogi odgovore na razna pitanja pronalaze onlajn. Seks stručnjaci opet imaju savete za parove i odgovore na neka tražena pitanja koja se mnogi ne usude da postave nikome...

 

1. Erektilna disfunkcija - psihološki problem

 

Do ovog problema kod muškaraca može doći zbog psihološkog problema i hronične izloženosti stresu. Sve se to može rešiti, tvrde stručnjaci za seks.

 

2. Pričajte o seksu

 

Iako će mnogi muškarci potegnuti ovu temu u muškom društvu, stručnjaci savetuju da bi o seksu trebalo da razgovaraju parovi. Komunikacija je jako bitna stvar, kako u vezi tako i kad je reč o seksu, poručuju.

 

Obavezan test pre braka: Odgovori na ova pitanja određuju vašu sudbinu!

foto: Shutterstock

3. Seks se menja s godinama

 

Svaka faza veze donosi promene, tako i u seksu. Na početku verovatno imate bogatiji i kreativniji seksualni život, ali vremenom to može da se promeni. I ne mora to da znači da su nastupili problemi u vezi, treba to prihvatiti i napraviti promene kako bi se održala strast u spavaćoj sobi.

 

4. Seks je povezan s emocijama

 

Svako od nas seks doživljava na drugačiji načini, vođeni time nemojte se zatvarati u sebe. Misliti samo na sebe nije dobar recept za kvalitetan seks s partnerom, a emocije čine veliki deo tog odnosa.

 

5 dokaza da vi i vaš muž nemate baš sjajan seks: Tu nešto ne štima!

foto: Shutterstock

5. Intimni delovi tela

 

Svako od nas je drukčije građen, samim tim i intimni delovi tela mogu biti različitog oblika, boje, veličine. Imajte na umu da je svako lep na svoj način i nećete se boriti s nesigurnošću i manjkom samopuzdanja, stanjima koja na seks mogu itekako uticati.

 

Zašto (ne)treba da imate seks 365 dana godišnje: Terapeut ima poruku za sve parove!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...