Iz prve ruke

5 saveta seks stručnjaka koje svako treba da čuje: Drugi će vas iznenaditi!

Iskustvo nije presudno i ne utiče na to da li ćete imati dobar seks - ističe seks ekspert
Ljubav
07:46h Autor:
5 saveta seks stručnjaka koje svako treba da čuje: Drugi će vas iznenaditi!
Foto: Shutterstock

Najbolje savete koje možete dobiti kada je reč o seksu, jeste od eksperata iz te oblasti, koji su na tu temu već sve videli i čuli!

Bilo da ste trenutno sami ili uživate u vrelom seksu svake noći, seks eksperti otkrivaju 5 stvari koje svako treba da zna o intimnom odnosu.

1. Seks nije i ne treba da bude savršen

"Monogi veruju da se pravi partneri nekako magično slože u krevetu i da sve to funkcioniše savršeno. To nije istina", kaže seks ekspert Logan Levkof i dodaje da intimni odnos nije nešto glamurozno i savršeno, već mesto gde se eksperimentiše, a samim tim i greši.

2. Za vrhunski seks ne treba mnogo iskustva

Možete biti izvrsna ljubavnica ako ste imali i dva i 22 partnera. Levkof kaže da iskustvo nije presudno i ne utiče na to da li ćete imati dobar seks. "Ono što je važno jeste kako se postavljate prema seksu danas. Ne treba da se opterećujete mislima kako će sve to izgledati, samo zato što nešto nikad niste probali", ističe Logan Levkof.

Savršena ljubavnica - Savladajte ovo i nikad neće poželeti da vas zameni!

3. Ne treba da se plašite inicijative

Ako želite da isprobate nešto u krevetu, uradite to bez stida i straha! Seks eksperti savetuju da ne razmišljate da li će možda on pomisliti da to nije seksi, jer će vas to odvratiti od prvobitne zamisli. Zato mu samo predložite ili, još bolje, iznenadite ga i sami počnite - muškarci obožavaju kada preuzmete kontrolu!

4. Bolan seks je vrlo česta pojava, ali ne mora da bude

Ne postoji ni jedan jedini razlog da prećutite i trpite bol ili neprijatnost tokom seksa. Rešenje je prosto - nabavite dobar lubrikant i uživaćete i više nego što možete da zamislite! Ali, za svaki slučaj, posetite ginekologa kako biste utvrdili uzrok bola.

5. Seksi savet broj 1 - Budite otvoreni!

"Muškarci koji dolaze kod mene ne žale se na žensko telo ili nešto slično. Žale se na to što niste otvorene za nova iskustva", otkriva seksualni terapeut Brendi Engler. Naravno, ona ne misli da treba da mu ispunjavate fantazije iz porno filmova ili nešto što vam ne prija, već da zaboravite na stid i prepustite se užitku.

Od vas hoće samo seks - Znakovi koje niste shvatili kako treba!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs