Čokoladni kolač nema ko ne voli, a ovaj recept je poseban iz dva razloga.

Sprema se bez jaja, sočan je i sladak poput meda.

Sastojci:

  • 3 kašike džema

  • 1 šolja šećera

  • 1 kašičica sode bikarbone

  • 2 šolje brašna

Posno medeno srce

shutterstock-1183751569.jpg
Foto: Shutterstock

Priprema:

  • Sve sastojke izmešati varjačom i peći na 250 stepeni Celzijusa oko 25 minuta.

  • Kada se ispeče vruć kolač premazati sa tri kašike džema po želji.

  • Kad se prohladi preliti glazurom od 100 grama čokolade i tri kašike ulja.

Najjeftiniji posni kolač: Može da se pravi i kao torta, izuzetno sočan i ukusan! (RECEPT)

Ova poslastica se veoma laka za pripremu i idealna je da je spremite kada vam se iznenada najave gosti