Sastojci: 4 jaja, 200 g šećera, 4 kašike brašna, 100 g čokolade za kuvanje, 4 kašike ulja, 150 g malina, 250 ml mleka, 1 puding od vanile, 50 gr margarina
Priprema: Umutiti jaja sa šećerom dodati brašno, ulje pa podeliti na dva dela. Istopiti čokoladu pa je u jedan deo dodati.
U veći pleh od rerne staviti pek papir, na sredinu staviti kašiku svetlog testa pa u njega tamnog, pa svetlog pa tamnog. Tako redom dok se sve ne utroši. Protresti pleh da se testo razlije. Peći na 200 stepeni 10 min.
Vruć biskvit uviti u rolat i ostaviti da se ohladi. Skuvati mleko dodati šećera po želji, pa skuvatu puding i ohladiti. Margarin malo umutiti mikserom, pa izmešati sa ohlađenim pudingom.
Ohlađen biskvit razviti namazati kremom, poređati maline po celoj površini i ponovo uviti u rolat. Ostaviti da se dobro ohladi pa seći na šnite. Jako je ukusan, a tako osvežavajuć desert.
Prijatno!
(Izvor: Kod bake u gostima)