Nakon Uskrsa svake godine nam ostanu kuvana jaja, pa ako nemate ideju šta da uradite sa njima ili šta da spremite za jelo ovih dana ovo su neki predlozi:
![](/data/images/2018/01/09/15/139127_1_ff.jpg?ver=1523202749)
Sastojci: 500 g mlevenog mesa, so, biber, 1 mala glavica crnog luka, 200 g majoneza, 200 g kisele pavlake, 2 jaja, 2-3 kisela krastavčića
Detaljno upustvo za pripremu pogledajte OVDE!
![](/data/images/2017/09/05/22/126489_shutterstock-139450979_ff.jpg?ver=1523202973)
Sastojci: 500g mlevenog mesa, 2 parčeta hleba, 150ml mleka, 1 srednja glavica crnog luka, 200g prezli, 200g brašna, 3 jaja, začin C, so, biber, 100g kačkavalja, 2 barena jaja, 50g pršute, 100ml kisele pavlake
Detaljno upustvo za pripremu pogledajte OVDE!
3. Punjena jaja
![](/data/images/2013/05/24/14/2652_punjena-jaja_ff.jpg?ver=1523203099)
Sastojci: 10 barenih jaja, 250g mlevene junetine, glavica crnog luka, 50g putera, 1 kašika brašna, malo mleka, ruzmarina po ukusu, po ukusu majčine dušice, soli po ukusu
Detaljno upustvo za pripremu pogledajte OVDE!
4. Francuski krompir sa slaninom
![](/data/images/2018/02/01/10/142523_shutterstock-652542877_ff.jpg?ver=1523203266)
Sastojci: 1 kg krompira, 1 luk, 4 kuvana jaja, 1 sirovo jaje, slanina, 1 čašica kisele pavlake, so, biber, bosiljak
Detaljno upustvo za pripremu pogledajte OVDE!
![](/data/images/2018/01/23/22/141275_shutterstock-777091945_ff.jpg?ver=1523203341)
Sastojci: 500 g mlevenog mesa, 1 glavica crnog luka, 2 češnja belog luka, 3 kriške suvog hleba, 5 jaja, peršunov list, suvi začin, mleveni crni biber, so, malo ulja, 3 kašike brašna
Detaljno upustvo za pripremu pogledajte OVDE!