Recept za Markiza tortu: Bez pečenja, brza i bogata kremastim ukusom koji se topi u ustima

Donosimo vam recept za preukusnu Markiza tortu.

Recepti
Recept za Markiza tortu: Bez pečenja, brza i bogata kremastim ukusom koji se topi u ustima
Foto: Printskrin@Deda Miletova Kuhinja/YouTube

Jutjub kanal "Deda Miletova kuhinja", objavio je ovaj recept za, kako tvrdi, nekrunisanu kraljicu svih slava i proslava.

Sastojci:

  • 12 jaja
  • 300g šećera
  • 300-400 g čokolade za kuvanje
  • 375g maslaca
  • 200ml mleka
  • 2 pakovanja piskoti
  • ekstrakt ruma
  • slag za ukrasavanje torte

Priprema:

Saznajte kako da pripremite sremačke salčiće po originalnoj recepturi

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs