Sastojci:

  • 250 g "nutele" ili nekog sličnog namaza od lešnika
  • 5 jaja
stockphotobestbrowniesdessertinawhitepanandonacoolingtrayonphantombluetableaboveviewof1621179085.jpg
Foto: Shutterstock

Priprema:

1. Zagrejte rernu na 180 stepeni.

2. U posudi mikserom umutite jaja. Važno je da se volumen jaja utrostruči, u suprotnom torta neće uspeti.

3. Omekšajte "nutelu" u mikrotalasnoj rerni (20 sekundi) ili na najnižoj vatri.

4. U rastopljenu "nutelu" polako dodajte umućena jaja i nežno ih umešajte u krem. Torta neće biti dobra ako pregrubo izmešate sastojke.

5. Sipajte smesu u prethodno namašćeni pleh za pečenje i pecite oko 25 minuta. Dobro ohladite pre posluženja.

Bonus video:

00:34
Australijan open, Melburn, grend slem Izvor: Kurir

Veoma je važno da kolač dobro ohladite pre posluženja