Ovo je tajna savršenog humusa Rajana Goslinga: Napravite ga ovako za još ukusniji niskokalorični obrok

Ovo je tajna za savršen humus u koji se kune Rajan Gosling lično.

Recepti
Ovo je tajna savršenog humusa Rajana Goslinga: Napravite ga ovako za još ukusniji niskokalorični obrok
Foto: FotoFoodTeam / Foodies / Profimedia, Casey Flanigan/imageSPACE 4 Warn / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada pomislite na poznate kuvare, glumac Rajan Gosling verovatno je jedan od poslednjih na vašem spisku.

Ali u nedavnom intervjuu, Gosling i Emili Blant, njegova koleginica iz akcione komedije "The Fall Guy", razgovarali su o svojim posebnim veštinama kada su daleko od kamera. Možda će vas iznenaditi što Gosling voli da provodi vreme u kuhinji. Tokom intervjua za IMDB, Blant je rekla: "Može da ispeče mafine kao niko drugi." Gosling je potvrdio ovu tvrdnju, rekavši da pravi neka ukusna pečena dobra i čak ima niz tehničkih veština, uključujući sposobnost da "izradi (savršenu) koricu testa za pitu"

Rajan Gosling
foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Ali nije samo pravljenje dobre pite, veštine Goslinga navodno se šire i na druge stilove kuvarstva, a on je čak i su-vlasnik marokanskog restorana na Bevrli Hilsu.

Gosling je podelio savet kako napraviti najbolji humus. "Naučio sam da ako stavite led u humus dok stavljate u blender umesto vode, postaje mnogo kremastiji,“ kaže Gosling. "To je samo mala zabavna stvar, probajte led u svom humusu."

humus
foto: Shutterstock

Možda zvuči čudno, ali garantovano će učiniti vaš humus kremastijim dok pravite ovu srednjoistočnu poslasticu. Da biste ga učinili još kremastijim, možete oljuštiti leblebije i zameniti maslinovo ulje ta više tahinija.

Dodavanjem kockica leda u toplu smesu pomaže- stvarajući savršenu glatku i zgušnjenu konzistenciju koju mnogi teže da postignu.

Humus je savršena užina jer je zabavan i jednostavan za pripremu kod kuće. Bogat je vlaknima i biljnim proteinima zahvaljujući bazi od leblebija. Prinesite ga sa hrskavim povrćem za umakanje i učnite ovu niskokaloričnu užinu još savršenijom.

U nastavku pogledajte intervju u kom Rajan objašnjava svoju tajnu za savršen humus.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs