Kada pomislite na poznate kuvare, glumac Rajan Gosling verovatno je jedan od poslednjih na vašem spisku.
Ali u nedavnom intervjuu, Gosling i Emili Blant, njegova koleginica iz akcione komedije "The Fall Guy", razgovarali su o svojim posebnim veštinama kada su daleko od kamera. Možda će vas iznenaditi što Gosling voli da provodi vreme u kuhinji. Tokom intervjua za IMDB, Blant je rekla: "Može da ispeče mafine kao niko drugi." Gosling je potvrdio ovu tvrdnju, rekavši da pravi neka ukusna pečena dobra i čak ima niz tehničkih veština, uključujući sposobnost da "izradi (savršenu) koricu testa za pitu"
Ali nije samo pravljenje dobre pite, veštine Goslinga navodno se šire i na druge stilove kuvarstva, a on je čak i su-vlasnik marokanskog restorana na Bevrli Hilsu.
Gosling je podelio savet kako napraviti najbolji humus. "Naučio sam da ako stavite led u humus dok stavljate u blender umesto vode, postaje mnogo kremastiji,“ kaže Gosling. "To je samo mala zabavna stvar, probajte led u svom humusu."
Možda zvuči čudno, ali garantovano će učiniti vaš humus kremastijim dok pravite ovu srednjoistočnu poslasticu. Da biste ga učinili još kremastijim, možete oljuštiti leblebije i zameniti maslinovo ulje ta više tahinija.
Dodavanjem kockica leda u toplu smesu pomaže- stvarajući savršenu glatku i zgušnjenu konzistenciju koju mnogi teže da postignu.
Humus je savršena užina jer je zabavan i jednostavan za pripremu kod kuće. Bogat je vlaknima i biljnim proteinima zahvaljujući bazi od leblebija. Prinesite ga sa hrskavim povrćem za umakanje i učnite ovu niskokaloričnu užinu još savršenijom.
U nastavku pogledajte intervju u kom Rajan objašnjava svoju tajnu za savršen humus.