Kuvari tvrde da ovaj trik prilikom prženja crnog luka čini jelo drastično boljim: Nakon ovoga ćete ga samo tako praviti

Ovaj trik sa crnim lukom poboljšaće ukus vašeg jela na maks.

Recepti
Autor:
Kuvari tvrde da ovaj trik prilikom prženja crnog luka čini jelo drastično boljim: Nakon ovoga ćete ga samo tako praviti
Foto: Maren Winter / Alamy / Alamy / Profimedia

Ukoliko ste razmišljali da pržite luk kako biste pripremili sočno jelo, postoji jedan trik koji će ga učiniti ukusnijim.

U pitanju je, koliko god zvučalo čudno- šećer.

Secer
foto: Shutterstock

Ako dodate prstohvat šećera u crni luk, učinićite da ukus bude mnogo bolji, ali važno je obratiti pažnju i na jednu caku. Pazite da ne preterate, jer ako to učiniti, dobićete kontraefekat i uništiti ono što ste naumili da napravite.

Kada krenete da pržite luk, nakon što ste prethodno zagrejali maslac, dodajte mrvicu šećera i vodite računa.

Budite sigurni da će jelo biti potpuno drugačije i zasigurno očaravajuće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs