PILETINA SA 4 VRSTE SIRA: Ukus kao iz restorana, meso je mekano, a svaki zalogaj ukusniji od prethodnog

Ovaj ukusni ručak postaje omiljeni svima koji ga probaju

Recepti
12:11h Autor:
PILETINA SA 4 VRSTE SIRA: Ukus kao iz restorana, meso je mekano, a svaki zalogaj ukusniji od prethodnog
Foto: preentscreen/Youtube

Piletina je uvek dobar izbor za ručak, a kada je pripremate sa 4 vrste sira, ne postoji osoba koja se ne oduševi. Budite spremni da će neke domaćice da vam traže recept.

Potrebno je:

  • 800 g pilećeg belog mesa
  • 200 ml pavlake za kuvanje
  • 180 g kisele pavlake
  • 1 kesica začina piletina sa 4 vrste sira
  • 100 g kačkavalja

Priprema:

Rernu zagrejte na 220 stepeni. Isecite pileće belo meso na šnicle. Poređajte u vatrostalnu činiju. Otopite na tihoj vatri kiselu pavlaku pa dodajte pavlaku za kuvanje i dobro sjedinite. Skinite sa šporeta i dodajte začin, pa mešajte da se sjedini sve. Polovinu smese sipajte preko mesa, pa naređajte još jedan red mesa i preko pavlaku. Pospite rendanim kačkavaljem. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni, dok ne porumeni. Služite toplo. Bon appetit!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs