Popara, možda jedno od najomiljenijih jela iz detinjstva svakog od nas. Doručak koji je tako kremast, a istovremeno hrskav budi samo lepe uspomene.

Iako deluje lako da se napravi, što verovatno i jeste, pogledajte kako se sprema PRAVA popara od početka do kraja. Napravite sopstvenisir, kajmak i hleb, a kao konačni proizvod poparu.

Ovako spremljeno jelo neće samo obnoviti vaše sećanje na detinjstvo, već če otvoriti jednu sasvim novu dimenziju kuvanja za vas. PONOS je verovatno prava reč koja će opisati krajnji rezultat svega ovoga.

Bonus video:

Error in getting video.

05:29
"KAD PROČITAM NJEGOVU PORUKU, TRESEM SE" Beograđanka opisala pakao koji joj priređuje bivši: Šest meseci sam trpela, DOSTA JE Izvor: Kurir televizija

Ovo je tako jednostavno i lagano jelo, a velika muka stoji iza njega, saznajte šte je sve potrebno da bi se napravila popara