ZANOSNU NIŠLIJKU SVEKRVA NIJE HTELA DA VIDI U KUĆI: Udala se za Amerikanca, ali na jedno nije računala

Strani mediji prenose da se Nišlijka Miona Bel, koja se udala za Amerikanca, razvela nakon 2 godine zajedničkg života.

Ljubav
11:01h
ZANOSNU NIŠLIJKU SVEKRVA NIJE HTELA DA VIDI U KUĆI: Udala se za Amerikanca, ali na jedno nije računala
Foto: Printscreen Instagram/mionabell

Ljubavna priča Nišlijke Mione Bel, koja se udala za bogatog Amerikanca, privukla je veliku pažnju javnosti. Međutim, ljubav je pukla posle 2 godine, ubrzo nakon venčanja.

Naime, Miona Bel radila je kao šminkerka, a onda je odlučila da se sa dečkom prijavi u američki rijaliti "90 dana vereni". Miona je zapravo otišla kod dečka Džibrija Bela, muzičara rođenog u Americi, ali koji u Srbiji koristi ime Jovan Crnović. Njih dvoje ubrzo su postali zanimljivi publici, a tome svedoči i veliki broj pratilaca na Instagramu.

Miona Bel, Džibri Bel
foto: Printscreen Instagram/mionabell

Spekulacije o njihovom razvodu pojavile su se krajem 2023. godine, kada su njihovi obožavatelji počeli da primećuju da je par prestao da deli zajedničke fotografije. U međuvremenu, oboje su uklonili sve zajedničke fotografije, dok su takođe skinuli burme.

Njih dvoje odbijali su da daju odgovore o razvodu, umesto toga, posvetilii su se poslu.

Džibri je nedavno podelio da su porodični problemi, traume i tragedije doveli njega i Mionu u agoniju. On je istakao da je zažalio što je učestvovao u rijalitij, kao i da je Miona prokockala njegovo poverenje. Takođe je priznao da je on bio inicijator raskida, ali da uzrok istog nije prevara, kako se ranije spekulisalo.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/mionabell

Međutim, Srpkinja nije gubila vreme, već je počela da izlazi sa novim dečkom, Terzom Ronom. Uprkos tome što nije zvanično potvrdila novu vezu, Miona je objavila dovoljnon naznaka da nema vremena za prolivanje suza.

Zanimljivo je da Mionina bivša svekrva nije odborvalanjihovu ljubavnu vezu, a mnogi su spekulisali da nije htela Srpkinju za snajku.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs