Sastojci:

  • -1/2 kg juneće džigerice
  • 3 glavice crnog luka
  • 3 jajeta
  • 1 dl mleka
  • So, biber
  • peršun
stockphotochickenliverheartandstomachincreamsauceisolatedonwhitebackground2288029487.jpg
Foto: Shutterstock
  • Priprema:
  • 1. Luk iseckajte na kockice i dinstajte dok ne postane staklast. Džigericu iseckajte na rezanca debljine pola malog prsta. Dodajte je u izdinstani luk i pržite 10 minuta.
  • 2. To preručite u manji pleh, umutite jaja, dodajte mleko, začine i prelijte preko džigerice. Pecite u rerni na 200 stepeni dok se ne uhvati zlatna korica.

Error in getting video.

03:31
OVO JE RECEPT ZA PRAVE SREMAČKE SALČIĆE! Posebnu slast im daje NEOBIČAN SASTOJAK po kome su ovi kolačići dobili ime Izvor: kurir televizija

Poslužite je uz pire krompir ili uz skuvan pirinač i salatu po želji