Sastojci:
Korice:
- 500 g mlevenog keksa
- 150 g margarina
- 150 ml mleka ( sojino, palmino, bademovo, lešnikovo )
Fil:
- 850 ml mleka ( sojino, palmino, bademovo, lešnikovo )
- 120 g pudinga sa ukusom vanile
- 100 g margarina
- 200 g šećera
- 250 ml vode
Glazura:
- 100 g kako krem table
- 2 kašike ulja
Priprema: Izmešajte keks i margarin i malo sojinog mleka pa napravite masu za koricu.
Skuvajte puding u mleku, a kada se malo prohladi dodajte mu margarin.
Ređajte red mase sa keksom, red mase sa filom dok ne potrošite ceo materijal. Posle toga tortu prelijte sa rastopljenom čokoladom.
Bonus video:
Posna čokoladna torta koja se pravi veoma brzo je sve što vam treba ako spremate slavu
Posna čokoladna torta koja se pravi veoma brzo je sve što vam treba ako spremate slavu
Budi deo Stil zajednice.