Sastojci:

Korice:

  • 500 g mlevenog keksa
  • 150 g margarina
  • 150 ml mleka ( sojino, palmino, bademovo, lešnikovo )

Fil:

  • 850 ml mleka ( sojino, palmino, bademovo, lešnikovo )
  • 120 g pudinga sa ukusom vanile
  • 100 g margarina
  • 200 g šećera
  • 250 ml vode

Glazura:

  • 100 g kako krem table
  • 2 kašike ulja

Priprema: Izmešajte keks i margarin i malo sojinog mleka pa napravite masu za koricu.

Skuvajte puding u mleku, a kada se malo prohladi dodajte mu margarin.

Ređajte red mase sa keksom, red mase sa filom dok ne potrošite ceo materijal. Posle toga tortu prelijte sa rastopljenom čokoladom.

Bonus video:

Error in getting video.

02:43
MAJSTOR ZA GULAŠ OTKRIO SAVRŠEN RECEPT: Stvar je u krčkanju, da sve bude prirodno, ali i u još jednom VAŽNOM SASTOJKU! Izvor: kurir televizija
02:43
MAJSTOR ZA GULAŠ OTKRIO SAVRŠEN RECEPT: Stvar je u krčkanju, da sve bude prirodno, ali i u još jednom VAŽNOM SASTOJKU! Izvor: kurir televizija

Posna čokoladna torta koja se pravi veoma brzo je sve što vam treba ako spremate slavu

Posna čokoladna torta koja se pravi veoma brzo je sve što vam treba ako spremate slavu