Potrebno je:
- 1 praziluk
- 1 šargarepa
- 1 šolja belog brašna
- 1 šolja spanaća
- 1 šolja kukuruznog brašna ili palente
- 1 šolja kisele vode
- 1 prašak za pecivo
- pola šolje ulja
- so i biber
Priprema: Na malo ulja prodinstajte praziluk i šargarepu. Dodajte spanać pa sve izmešajte. Sve lepo sjedinite i ostavite da se prohladi. U posebnu činiju promešajte belo i kukurzno brašno, so i biber, a onda i prašak za pecivo.
U to dodajte izdinstano povrće, a potom i ulje i kiselu vodu. Sve promešajte i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni Celzijusa dok se uhvati korica.
Bonus video:
Počeo je Božićni post, a mi vam tom prilikom predlažemo savršen posni obrok koji može poslužiti i kao doručak i kao večera
Budi deo Stil zajednice.
