DOMAĆA PILEĆA PAŠTETA BEZ ADITIVA I KONZERVANSA: Nema ukusnijeg namaza, a sprema se za manje od 10 minuta

Donosimo vam najbolji recept za domaću pileću paštetu, bez aditiva i konzervansa.

Recepti
Autor:
DOMAĆA PILEĆA PAŠTETA BEZ ADITIVA I KONZERVANSA: Nema ukusnijeg namaza, a sprema se za manje od 10 minuta
Foto: Printscreen Youtube/ FOODBYAIDA

Sastojci:

  • 250 g kuvanog pilećeg mesa (belo meso ili otkošteno od bataka, krila...)
  • sok od 1/2 limuna
  • 2 kašike kiselog mleka (pavlake)
  • 3 trugla zdenka sira (krem sir)
  • 1 kašičica soli
  • 1/2 kašičice bibera
  • 1 kašika senfa
  • 2 kašike maslinovog ulja ili suncokretovog ulja

Priprema:

Sipati sve sastojke u blender i miksati od 7-10 minuta, može i štapnim mikserom. Ostaviti u frižider na hlađenje.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs