JEDNOSTAVAN TRIK ZA PRIPREMU OMILJENOG JELA: Dodajte samo 3 sastojka i dobićete najbolji kuvani krompir koji ste probali

Sastojci koji krompir čine najboljim i najukusnijim olakšaće vam posao u kuhinji.

Recepti
Autor:
JEDNOSTAVAN TRIK ZA PRIPREMU OMILJENOG JELA: Dodajte samo 3 sastojka i dobićete najbolji kuvani krompir koji ste probali
Sastojci koji krompir čine najboljim, Foto: Shutterstock

Kuvanje krompira mnogima deluje veoma jednostavno, međutim, postoje cake koje pomažu da jedno od omiljenih jela bude veoma ukusno. Sve što je potrebno jesu 3 jednostavna sastojka, koja svaka kuća ima.

Nakon što krompir ubacite u vodu, dodajte čen belog luka, jedan lovorov list i malo bibera. Po želji možete dodati i druge začine koje volite.

kuvani krompir
foto: Shutterstock

Onda dodajte hladnu vodu, dodajte so i stavite krompir da se kuva na srednjoj temperaturi. Pre nego što ga izvadite, proverite da li je definitivno gotov, i to tako što ćete u njega zabosti čačkalicu koja treba da izađe čista.

Kada vidite da je skuvan, procedite ga i odstranite sve začine. Dok je krompir još vruć, prepolovite ga i dodajte malo maslaca, oko dve kašičice. Možete dodati i još malo soli i bibera, i to je to! Vaš savršeni krompir je gotov, piše Krstarica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs