Sastojci:
- 2 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja
- 1 srednji luk
- 1 šolja čeri paradajza
- 1 velika tikvica
- Kesa smrznutog kukuruza
- 250 g fusilli testenine
- 1/2 šolje mocarela sira
- 4 kašike putera
Priprema: Rernu zagrejte na 190 stepeni, a pastu skuvajte. Puter istopite na srednjoj temperaturi, a onda nastavite da ga kuvate. Prvo će se napraviti pena, a onda će puter braon i tada ga sklonite ga sa ringle.
U drugoj šerpi, zagrejte ekstra devičansko maslinovo ulje, pa dodajte čeri paradajz, tikvicu, luk i kukuruz, i kuvajte 10-15 minuta. Kada je povrće skuvano, začinite ga, pa umešajte u njega testeninu, braon puter i polovinu mocarele. Sve stavite u činiju za rernu, pa prekrijte preostalim sirom i zapecite u rerni, oko 10 minuta.