Nakon što je Džidži Hadid podelila svoju verziju recepta paste sa votkom, ta pasta se ubrzo našla na... svakom stolu. Rana faza pandemije i karantin iznedrili su pregršt kreativnih jela i mnoge naterali da zavole kuvanje. Okej, kombinacija alkohola i paste definitivno prednjači kao razlog. Napravili smo vege verziju i evo kako je ispala.
SASTOJCI:
- 500g rigatoni testenine
- 1 supena kašika ekstra devičanskog maslinovog ulja
- praziluk
- 4 čena belog luka
- 350g pirea od paradajza
- pola kafene kašike čili začina
- 2 kafene kašike votke
- 250 ml kokosovog mleka
- pola kafene kašike soli
- 1/4 kafene kašike bibera
- sveži listići bosiljka
- nutritivni kvasac za vegansku verziju / parmezan za vegetarijansku
Šta je potrebno jednom receptu da postane viralan? Realno, da ne oduzima više od pola sata vremena ili da ga napravi neka poznata ličnost.
Budi deo Stil zajednice.