Sastojci:
- polovina cepkane ćabate (italijanski beli hleb)
- 1 jaje
- 1/4 šoljice narendanog parmezana
- 1/3 šoljice naseckanog svežeg bosiljka
- 1/3 naseckanog peršuna
- 1 kašičica naseckanog češnjaka
- 1/3 šoljice naseckanog luka
- 250 grama mlevene govedine
- 250 grama mlevene svinjetine
- 1 kašičica maslinovog ulja
- morska so i biber
- 4 šoljice marinara sosa
Žena sa najvećom godišnjom zaradom na svetu: Šta sve poseduje Lejdi Gaga!
Priprema:
Pomešajte sve sastojke. Prepržite ćuftice u srednje zagrejanom tiganju. Kada su pečene, izlijte višak ulja i dodajte marinara sos. Skuvajte špagete al dente. Pomešajte ćuftice i testeninu. Poslužite s rendanim parmezanom.
Prijatno!