Sastojci:

  • 3 dl mleka
  • 3 lista oblande
  • 1 margarin
  • 300 g šećera
  • 3 rebra čokolade
  • 500 g mlevenog keksa

Za dekoraciju:

  • 100 g čokolade
shutterstock-1624938352.jpg
Foto: Shutterstock

Priprema:

  • Mleko i šećer stavite da provri, zatim dodajte margarin da se rastopi, lagano promešajte, pa dodajte keks.
  • Promešajte, pa dobijeni fil podelite na 2 jednaka dela.
  • U jedan deo dodajte otopljenu čokoladu.
  • Prvi list oblande namažite žutim filom, preklopite drugim listo koji možete crnim filom.
  • Preklopite trećim listom koji po želji možete i ne morate preliti rastopljenm čokoladom.


Ova kombinacija keksa i čokolade će vas oduševiti. Čak i da ste ljubitelj klasičnih torti sa čokoladom ili orasima, ovim sitnim kolačima nećete moći da odolite