Idealno za prvomajske praznike

Kobasice u testu

Spremite ovo brzo jelo koje možete poneti i na piknik. Ukusno, kalorično i ne zaboravite da poslužite pivo uz njega
Recepti
08:28h
Kobasice u testu
Foto: Shutterstock
  • 60 minuta
  • Jednostavno
  • Za 4 osoba

Sastojci

  • 100 g slanine
  • 500g kobasica
  • 130 g brašna
  • malo soli
  • pola kašičice praška za pecivo
  • 3 jaja
  • 300 ml mleka
  • pola veze svežeg peršuna

Uključiti rernu na 200°C. Pomešati brašno, prašak za pecivo, so, jaja, pa mešajući dodati mleko, i na kraju peršun. Ostaviti da odmori 30 minuta.

Za to vreme propržiti slaninu, i poredjati na pleh. I kobasice propržiti par minuta, da uhvate boju. Poređati preko slanine pa sve preliti testom.

Peći oko pola sata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs