Kako je priznao, u tom periodu, kuća je mirisala na okrepljujuće povrće u tanjiru. Iako mnogi smatraju da čorba i nije previše primamljiva kada se nađe na meniju, ova koju vam predstavljamo u narednim redovima nešto je posebno. A ono što je najbolje – vrlo je laka za pripremu!
Sastojci:
- 450 g šargarepe
- 450 g bundeve
- 450 g paradajza
- 2 repe
- 1 crni luk
- 1 konzerva leblebija
- 400 g artičoka (u konzervi)
- 5 kašika maslinovog ulja
- 1 kašika brašna
- prstohvat začinske paprike
Modni dizajner poreklom iz Španije poznat je, između ostalog, po visokim potpeticama koje je osmislio za potrebe čuvene serije Seks i grad. Međutim, danas sa polja mode prelazimo u kuhinju i predstavljamo vam recept za čorbu koju je Manolo Blanik jeo u detinjstvu
Budi deo Stil zajednice.