Kako je priznao, u tom periodu, kuća je mirisala na okrepljujuće povrće u tanjiru. Iako mnogi smatraju da čorba i nije previše primamljiva kada se nađe na meniju, ova koju vam predstavljamo u narednim redovima nešto je posebno. A ono što je najbolje – vrlo je laka za pripremu!

Sastojci:

  • 450 g šargarepe
  • 450 g bundeve
  • 450 g paradajza
  • 2 repe
  • 1 crni luk
  • 1 konzerva leblebija
  • 400 g artičoka (u konzervi)
  • 5 kašika maslinovog ulja
  • 1 kašika brašna
  • prstohvat začinske paprike

Modni dizajner poreklom iz Španije poznat je, između ostalog, po visokim potpeticama koje je osmislio za potrebe čuvene serije Seks i grad. Međutim, danas sa polja mode prelazimo u kuhinju i predstavljamo vam recept za čorbu koju je Manolo Blanik jeo u detinjstvu