Sastojci: 250 g keksa, 150 g kikirikija, 1/4 margarina, 8 kašika šećera, 2, 5dl mleka, 100 g mlečne čokolade, 1 kašika ulja.
Priprema: Staviti mleko, šećer i margarin da provre. Skloniti sa vatre pa dodati mleveni keks i izblendiran kikiriki. Sve dobro sjediniti i izmešati. Na tacnu ili dasku staviti foliju pa toplu smesu oklagijom raširiti na debljinu 2 cm. Ostaviti u frižideru da se ohladi i stegne bar dva sata.
Izvaditi pa odseći krajeve, da svuda bude ravno, pa iseći na kockice. Rastopiti čokoladu sa uljem pa sve dobro izmešati. Uzeti čačkalicu pa umočiti je u čokoladu, ubosti kockicu i onda umakati kockice u čokoladu, pa čačkalicu ubosti u stiropor. Tako ne ostaju tragovi prstiju i nema neiskorišćene čokolade.
Odozgo po želji možete išarati belom čokoladom. Uživajte!