Sastojci:
- stari hleb 600 g
- jogurt 400 ml
- pavlaka 400 ml
- jaja 4 komada
- šunka 150 g
- kačkavalj 150 g
- so po ukusu
- susam po želji
- puter 20 g
Priprema:
Hleb isecite na kockice. U posudu za pečenje stavite malo maslinovog ulja ili putera po dnu, pa poređajte polovinu iseckanog hleba.
Umutite pavlaku, jogurt i jaja, posolite po ukusu i natopite hleb polovinom fila. Preko fila rasporedite sitno iseckanu šunku, pa rendani kačkavalj.
Ostatak hleba stavite preko i prelijte ostatkom fila. Pažljivo viljuškom umešajte fil u hleb da se lepo natopi. Ostavite da stoji oko pola sata da bi hleb upio fil. Pospite susamom i nožem iseckajte puter po piti. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, dok ne porumeni.
Prijatno!
(Stil.kurir.rs/Najboljirecepti)