Potrebno je:
Za 3 korice: 6 komada jaja; 1 šolja jogurta (350 ml); 1 šolja šećera (350ml); 4 kašike kaka; 1 šolja brašna; 1 prašak za pecivo; 50 grama maslaca; malo arome vanile; prstohvat soli.
Preliv: sok od malina.
Za fil: 500 ml slatke pavlake i 400 grama crne čokolade.
Priprema: Umutiti testo od navedenih sastojaka pa podeliti na tri dela. Ispeći korice i ostaviti da se ohlade.
Fil se priprema tako što se zagreje slatka pavlaka, skoro do ključanja. U nju se doda crna čokolada pa meša dok se sve sjedini. Kada se smesa sjedini ostavite je da se ohladi, a onda stavite u frižider da se sasvim stegne.
Tortu ređajte tako što ćete staviti jednu koru, natopite je sa malo soka od malina, zatim dodajte fil, pa koricu, sok od malina, fil i tako do utroška materijala. Ukrasite po želji.
(Stil.kurir.rs)