Sastojci:
- 10 kašika šećera
- 3 pudinga od vanile
- 300 grama mlečne čokolade
- 100 grama bele čokolade
- 500 ml slatke pavlake
- keks
Čokoladna torta bez brašna: Ukus savršenstva gotov za tren oka! (RECEPT)
Priprema:
- U 200 ml mleka sjedinite puding i šećer, a ostatak sipajte u posudu srednje veličine i stavite na srednju temperaturu da proključa.
- Dodajte razmućeni šećer s pudingom i mešajte dok ne dobijete smesu sličnu pudingu.
- Dobijenu smesu podelite na dva jednaka dela, u jedan dodajte mlečnu, a u drugi belu čokoladu.
- Mešajte dok se čokolada ne otopi.
- Ohladite smesu, a u međuvremenu izmešajte slatku pavlaku, te po četvrtinu smese ubacite u smese sa čokoladama.
- U okrugli kalup za torte stavite foliju i poređajte keks.
- Stavljajte deo bele, deo crne kreme pa potom keks sve dok ne potrošite kremu.
- Tortu ostavite da se ohladi i dekorišite po želji.
Ljubav na prvi zalogaj: Čokoladna torta gotova za 30 minuta, ukus će vas raspametiti! (RECEPT)