PRIJATNO

Obrok gotov za tili čas: Kriške hleba sa maslacem i belim lukom koje se tope u ustima! (RECEPT)

Ovaj pikantan obrok možete jesti i za doručak ili večeru- na vama je da birate kada

Recepti
Autor:
Obrok gotov za tili čas: Kriške hleba sa maslacem i belim lukom koje se tope u ustima! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • malo maslaca
  • sitno seckani beli luk
  • sitno seckani (ili suvi) peršun
  • so
  • parmezan
  • hleb

Čuveni indijski naan sa belim lukom: Aromatični hleb koji se lepi za prste! (RECEPT, VIDEO)

foto: Shutterstock

Priprema:

  • Otopite maslac, dodajte luk, peršun i so.
  • Kuhinjskom četkom za nanošenje premažite hleb napravljenom smesom.
  • Zagrejani tiganj premažite i sa još malo maslaca, pa stavite parčiće hleba na njega, a od gore izrendati malo parmezana.
  • Parmezan će dati kontru blagom ukusu maslaca, i pooštriti ukus belog luka.
  • Pržite na srednjoj vatri, te nakon minut – dva okrenite i pustite da se zapeče sa te strane.

Vazdušasti pita hleb: Najjednostavnije lepinjice na svetu, sveže i sutradan! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

ObrokHleb