Vredi probati

Privucite ljubav u svoj život: 3 ključna saveta prema Feng šuiju!

Veoma je važno da pretvorite svoju sobu u mesto koje će zračiti pozitivnom energijom i romantičnom atmosferom
Ljubav i zavođenje
02:58h Autor:
Privucite ljubav u svoj život: 3 ključna saveta prema Feng šuiju!
Foto: Thinkstock

Energija ljubavi je poput sunčeve, svima nam je potrebna. S obzirom na to da nam je feng šui odličan saveznik u kreiranju pozitivne atmosfere u domu i privlačenja bogatstva u život, zašto da ne iskoristite 3 odlična saveta i privučete ljubav.

Pre nego što poslušate i primenite ove saveta, feng šui učitelji savetuju da je potrebno pre svega da volite sebe i brinete o svojim emocionalnim potrebama. Tek kada ispunite ove uslove, možete kreirati pozitivnu energiju u domu koji će privući i energiju ljubavi - prenosi Lisa.rs.

3 najveće greške koje žene prave u vezi - Ne odustajte od sebe zbog njega!

Savet 1

Pretvorite svoju sobu u mesto koje će zračiti pozitivnom energijom i romantičnom atmosferom. Kakav je krevet u kome spavate, a u kojoj su boji zidovi u sobi? Čak iako ste sami uredite spavaći kutak u bojama ljubavi za dve sobe. Energija iznad kreveta treba biti jaka i balansirana. Postavite noćne stočiće sa obe strane ili napravite lepo uzglavlje.

Savet 2

Pretvorite kupatilo u spa prostor koje će privući energiju ljubavi. Dosta ljudi ne obraća pažnju na kupatilu i ova prostorija zadnja čeka na uređenje. Međutim, po feng šuiju i te kako je važno da ova prostorija bude uredna i sređena kako bi blagostanje i ljubav vladali vašim životom.

Kupatilo najčešće koristimo da očistimo telo, al i dušu kako tvrde feng šui učitelji. Zato uredno i lepo kupatilo prijatno za korišćenje poput spa centra doneće vašem telu i duši dobru energiju. Ukoliko zračite pozitivnom energijom lakše ćete privući srodnu dušu u svoj život.

Ne dopustite da vam zagorčaju život - 3 negativne misli koje morate odstraniti zauvek!

Savet 3

Ispunite dom detaljima koji po feng šuiju donose sreću i blagostaje u dom. Naravno, neće samo pomoći ako mandarinsku patku postavite na pravo mesto, ali će ovaj predmet svkako doneti pozitivnu energiju u vaš dom, a samim tim i u život. Romantična slika koja asocira na ljubav, ružičasti kristali i crvena sveća doprineće pozitivnoj atmosferi u kojoj ćete se osećati blaženo, voljeno i sigurno.

Energija punog meseca - Privucite bogatstvo jednostavnim ritualom sa novčanicom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs