Urnebesni mališani

Bebe se igrale, a onda je tata kinuo: Njihova reakcija postala hit na internetu! (VIDEO)

Svako ko je odgojio dete zna da su ova vrlo često nestašna mala stvorenja uvek puna iznenađenja. Bilo to da imaju nezgodu u neprikladnim trenucima ili jednostavno praveći smešne face jedući hranu. Moramo priznati da su prve godine njihovog života magični period

Vaše dete & vi
Autor:
Bebe se igrale, a onda je tata kinuo: Njihova reakcija postala hit na internetu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / twinnerwinners

Iako nas uvek nasmeje kada vidimo neku urnebesnu reakciju bebe, teško je negirati moć blizanaca. Uzmimo za primer Finiksa i Falkona Džounsa. Ovaj dinamični duo već sada ima milion fanova na društvenim mrežama.

Davne 2011. njih dvojica su bili samo slatke bebe, ali relativno nepoznate. To se promenilo kada su njihovi roditelji Kejti i Skajler doneli sudbonosnu odluku da postave njihov video na Jutjub.

Spomenuti video je već skupio desetine milion pregleda iz jako dobrog razloga. To je jedna od najslađih stvari koje smo videli u poslednje vreme. Počinje tek na pola minuta videa, ali je nešto što možete da gledate iznova i iznova.

Maleni blizanci se kupali u kadi: Svojim roditeljima priredili trenutak za pamćenje! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / twinnerwinners

Video počinje sa dečacima kako sede na podu. Preturaju po korpi punoj igračaka. Naravno, kao i sve ostale bebe, njihovu pažnju je lako omesti nečim banalnim - njihov tata je jako kinuo.

Odmah nakon što je čuo zvuk, beba na desnoj strani se okrenula prema ocu, isplazila svoj jezik i imitirala zvuk kijanja. Za uzvrat njegova majka mu je rekla: "Nazdravlje".

Tata pokušavao da obuče 4 bebe: Ovaj snimak je momentalno postao hit na internetu! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / twinnerwinners

U tom trenutku je blizanac sa leve strane odlučio da se pridruži. Imitiranje nije trajalo toliko dugo, a na kraju se čini da njihova majka pokušava da izvuče od njih još jedno kijanje, ali je jasno vidljivo da su oni nastavili sa samo njima zanimljivijim avanturama.

Kako biste videli ove blizance tokom svog nastupa vrednog Oskara, pogledajte video ispod:

Mama stavila bliznakinje na krevet: Devojčice sa razlogom postale pravi hit na internetu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs