Uživajte

Spremna doza letnjeg uzbuđenja!

Vreme je za dobru zabavu i uživanje jer sunce je visoko a voda je savršena

Porodica
Autor:
Spremna doza letnjeg uzbuđenja!
Foto: Shutterstock

Ekipa te čeka... Jutro je, ali je temperatura već blizu 30 stepeni. Ada je spas. Dogovor je da se društvo nađe kod bandžija i onda potraže mesto pored vode. Što bliže, jer mnooogo je vruće.

Vladi se sviđa Maja, drugarica iz odeljenja. Džoni, Vladin najbolji drug ga savetuje kako da je pozove da izađu. Kosta planira da iznenadi društvo, nekim moćnim osveženjem, ipak mu je bio rođendan. Maja sa Vesnom vežba savršen selfi, Milica se dopisuje sa sestrom, objašnjava joj gde da dođe.

Leto je uveliko tu, raspust je počeo, domaći zadaci, kontrolni, propitivanja, već su zaboravljeni. Vreme je za dobru zabavu i uživanje jer sunce je visoko a voda je savršena. Neko je poneo i loptu, eto prilike da se malo vežba. Igra je izabrana, dobacivanje u vodi, a kome lopta ispadne, časti društvo. Jednoglasno odlučeno: nekim od novih neXt Joy voćnih ukusa. Bilo je krajne vreme da se probaju.

foto: Promo

Vlada je najveštiji, a i devojke se odlično drže. Svaki pljus u vodu i propuštena lopta i ekipa složno viče: neXt Joy! Kosta će izgleda morati prvi da časti. Svi su žedni i odluka je pala, sledi zasluženi odmor i neXt Joy osveženje.

I taman kada pomisle da ne može biti bolje, stigli su novi omiljeni ukusi. Ove godine tu je neXt Joy Limunana, osvežavajuća kombinacija limuna i nane i neXt Joy Lubenada, iznenađujući miks limuna i lubenice. To su novi ukusi leta, koji čekaju da ohlade i razmrdaju atmosferu.

Ovo leto nije moglo biti bolje. Vreme je za novi krug dobacivanja. A posle čekaju Limunana i Lubenada, spremne doze letnjeg uzbuđenja!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs