On je čudo od deteta

Lekari nikad nisu videli ništa slično: Ovaj dečak (8) pobedio je terminalnu fazu raka i to bez lekova!

Prihvatili su da je na putu bez povratka a onda se dogodilo čudo

Vaše dete & vi
Lekari nikad nisu videli ništa slično: Ovaj dečak (8) pobedio je terminalnu fazu raka i to bez lekova!
Foto: Printscreen Facebook / Julian's story

Osmogodišnji dečak Džulijan izlečio se od raka i doktore ostavio u šoku jer su tvrdili da ne postoji ništa više što mu može pomoći. Međutim, dogodilo se čudo.

Naime, ovaj dečak počeo je da pobeđuje terminalni kancer i to bez ikakvog lečenja.

Džulijanova porodica kaže da su napokon dobili novu nadu nakon što su "prihvatili da je na putu bez povratka" nakon bezuspešnog tretmana.

Ovaj dečak je 2011. godine oboleo od akutne limfoblastne leukemije. U pitanju je vrsta raka koja se nalazi u belim krvnim zrncima i uništava telo.

Džulijan je imao nekoliko serija tretmana hemoterapije i transplatacije srži i čak tri puta pobedio opaku bolest. Međutim, ona se vratila i četvrti put.

Telo vrišti ono što usne ne izgovore: Rak ubija kada se umorite od života, bol u grlu nastaje zbog tuge a stomak boli zbog besa!

Kada se 2017. godine pojavio, Džulijan i njegova porodica nisu znali šta više da urade. Lekari su tvrdili da za ovog mališana ne postoji više ni jedna medicinska opcija koja bi mu pomogla. Ovo ih je potpuno slomilo!

Međutim, krvni rezultati su počeli da se popravljaju, tako da su doktori odlučili da izvrše presađivanje koštane srži kako bi videli da li će mu to pomoći.

Testovi su pokazali da se stanje poboljšava, a lekari su roditeljima rekli da je nivo raka u koštanoj srži gotovo prepolovljen.

Lekari ga otpisali ali on je pobedio: Rak sa metastazama se povukao nakon što je promenio ishranu!

Po njima, ovo je bio slučaj koji se dešava jednom u sedam milijardi.

Oni sada tvrde da se Džulijanova bolest transformisala u akutnu mijeloidnu leukemiju - oblik raka koji može da se leči.

Njegova majka ubeđena je da su alkalna voda i sveži sokovi koje mu je davala pomogli, a lekari sve pripisuju čudu tela jer je u pitanju nešto što su videli po prvi put.

Da li vam preti rak dojke? Ova 4 signala nikada ne smete ignorisati!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs