OTVORILA DUŠU

Muž i ja smo jedno dete dali na usvajanje, dvoje je sa nama: Imamo dobre prihode i svi nas osuđuju! Evo šta je prava istina

Bila sam trudna sa mladićem kog sam jedva poznavala, a jedva sam bila odrasla.

Vaše dete & vi
Autor:
Foto: Profimedia

Džesika Landin i njen suprug dali su dete na usvajanje, a nakon toga su dobilijoš dvoje. Taj postupak šokirao je mnoge, a onda je Džesika otvorila dušu i iznela svoju stranu priče.

 

Sa samo 20 godina ostala je trudna sa dečkom kog je poznavala mesec dana. U tom trenutku ona je bila, kako kaže, praktično beskućnica, bez posla i bez kontrole.

 

"Moja situacija se nija razlikovala od hiljade drugih žena koje su ostale trudne neočekivano. Ipak, moja priča je jedinstvena, jer sam dala sina na usvajanje, a potom se udala za njegovog oca i sa njim dobila još dvoje dece. Ludo", rekla je ona.

 

Zavirite u stan budućnosti: Naši domovi će biti sve manji ali će se transformisati! (VIDEO)

foto: Shutterstock

Džesika je priznala da je od malih nogu maštala da se uda mlada i da osnuje svoju porodicu sa čovekom koji će za nju biti veoma poseban. Međutim, kada je ostala trudna pred njom je bila bitna odluka, da abortira, da dete na usvajanje ili postane majka.

 

"Bila sam trudna sa mladićem kog sam jedva poznavala. Morala sam to da saopštim roditeljima. Mislila sam kako nisam spremna za sve to. Jedva da sam bila odrasla", rekla je i dodala da je u tom trenutku odlučila da bebu da na usvajanje.

 

"Ako čitate moju priču i u sličnoj ste situaciji nemojte tako lako da otpisujete usvajanje. S poverenjem i napornim radom, rezultat na kraju može da bude neverovatan", objašnjava Džesika.

 

Ona je shvatila i to da joj je trudnoća pomogla da odraste i da se uozbilji. Našla je posao, upisala školu kozmetike i poradila na odnosu sa sojim dečkom.

 

"Ta beba je bila poziv na buđenje za nas oboje. Mi smo sve uradili da dovedemo taj proces do kraja - brinuli smo o trudnoći, rodila sam, provela sam 48 sati u bolnici. Naš sin bio je naš samo 48 sati", rekla je, dodajući kako je osetila iznenadnu ljubav prema sinčiću kog je rodila, silno mu se izvinjavajući što ne može da brine o njemu ali smatra da mu je dala život kakav zaslužuje.

 

Trudnica ušla u dečiji bazen: Gledajte dobro šta se dešava nekoliko trenutaka kasnije! (VIDEO)

foto: Shutterstock

Nakon svih tih teških odluka, Džesika i njen dečko odlučili su da ostanu zajedno, nakon čega su stupili i u brak.

 

Ubrzo je ponovo zatrudnela ali u tom trenutku su oboje bili zreli ljudi, zaposleni, krov nad glavom i redovne prihode.

 

Naravno, zadržali su dete a kasnije dobili i još jedno. Bili su srećna četvoročlana porodica, ali ju je uvek mučio osećaj krivice i besa što je prvog sina ostavila. Međutim, na kraju je uspela da dođe do svog sina.

 

"Viđamo naše prvo dete dva puta godišnje, ne zbog zakona, već zbog toga što živi predaleko od nas. Zna da smo njegovi roditelji i šta je sve usledilo tome da ga damo na usvajanje. On zna da ima rođenog brata i sestru. Zahvalna sam ljudima koji su ga usvojili, ljubazni su. Naš odnos bazira se na ljubavi koju svi imamo za našeg dečaka", istala je Džesika i zaključila da "uvek postoji nada, i da može da se napravi lepota iz pepela".

 

Bakini saveti za moderne mame: Šta ste dobile trkom da budete najbolje? Uživajte u svojoj deci!

foto: Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...