Savršen balkon

Kako urediti malu terasu: Ovako ćete najbolje iskoristiti ograničen prostor!

Dodajte još par sitnica, fenjere, ukrasne lampice za večernje užitke, sveće i slično. Na balkon možete takođe staviti i neke male tepihe kako bi vam bilo ugodnije

Enterijer
Autor:
Kako urediti malu terasu: Ovako ćete najbolje iskoristiti ograničen prostor!
Foto: Profimedia

Na malim balkonima uređenje je vrlo često problem. Tu se ne može staviti veliki nameštaj, a niti previše stvari, zato je potrebno dobro razmisliti kod odabira stola i stolica i nekih drugih sitnica. Bitno je da se na mali balkon ne stavlja veliki nameštaj kako biste imali mesta za prolaz, ali i za sedenje i opuštanje.

Šta svaka terasa treba da ima: Kombinacije cveća koje provereno uspevaju!

foto: Profimedia

Kod malih balkona treba birati sto i stolice manjih dimenzija. Sada ima jako puno izbora s kojima ćete biti zadovoljni i sa udobnošću i izgledom. Želite li osim toga staviti malo cveća i doneti prirodu na balkon, koristite viseće saksije i one koje možete okačiti na ogradu.

Takođe, možete odabrati i policu koja se montira na zid i saksije sa biljkama postaviti na njih. Izbegavajte saksije na podu, jer bi mogle da vam smetaju. Dodajte još par sitnica, fenjere, ukrasne lampice za večernje užitke, sveće i slično. Na balkon možete takođe staviti i neke male tepihe kako bi vam bilo ugodnije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs