Jeftino i jednostavno

Najlepši ukras terase i bašte: Kako da napravite moderne drvene žardinjere! (VIDEO)

Drvo kao prirodan i lep materijal predstavlja odličan izbor za bašte i savršeno se slaže sa kamenom, ciglom i lepo se uklapa u zelenilo

Bašta
20:48h Autor:
Foto: Printscreen Facebook / TheFamilyHandyman

Drvene žardinjere imaju poseban šarm, a dobrodošle su kad god želite da formirate mali zaklon od neželjenih pogleda ili da podignete cvetnice tako da bolje dođu do izražaja, piše Lepa & Srećna.

 

Drveni sanduci će ulepšati vaš vrt ili terasu, a istovremeno štite biljke od hladnoće. Drvo kao prirodan i lep materijal predstavlja odličan izbor za bašte i savršeno se slaže sa kamenom, ciglom i lepo se uklapa u zelenilo.

 

Ove prelepe žardinjere ne moraju da budu nedostupne i sve što je potrebno jeste da imate stare daske, alat i malo mašte. Prednost ovakve "uradi sam" tehike u odnosu na kupovinu saksija je ta da ćete proći jeftino a sami birate koje dimenzije želite.

 

Da napravite drvenu žardinjeru potrebni su vam: lepak za drvo, bušilica, čekić, šrafovi, ekseri, drvene daske ili letvice, a savetujemo da drvo obavezno premažete zaštitnim sredstvom protiv truljenja.

 

Sakupio je stare palete: Ono što je napravio poželećete da imate odmah! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs