Neodoljivi trenutak

Tata pevao ćerkici serenadu: Za bebinom reakcijom odlepio ceo internet! (VIDEO)

Za kratko vreme ovaj video je pregledan preko 11 miliona puta, a kada ga odgledate biće vam jasno i zašto

Vaše dete & vi
18:55h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / Klik Aku Dong

Kada je glumac i model Den Fouks podelio video na kojem peva svojoj ćerkici Novi Lin, nije imao pojma da će to toliko oduševiti ljude. Za kratko vreme njegov video je pregledan preko 11 miliona puta. Razlog zbog kojeg je video postao toliko popularan nije zbog toga što on dobro izgleda ili odlično peva. Popularnost je stekao zbog slatke reakcije njegove ćerke.

 

Pevanje može da izazove brojne emocionalne reakcije deteta i može da deluje na dečiji mentalni status. Veb stranica "Psihologija danas" kaže da je pevanje deci nešto što roditelji rade već hiljadama i hiljadama godina.

Dokazano je da pevanje popravlja raspoloženje deteta i pojačava emocionalnu vezu između roditelja i deteta. Zato Den pokušava da peva svojoj deci što je više moguće.

 

Beba zaplakala u krevecu: Mama odmah zgrabila kameru da snimi šta pas radi! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Klik Aku Dong

Čim Den počne da peva "Dream Lover" svojoj maloj ćerki, ona se usredsredi na pesmu. Nakon nekoliko sekundi, Nova Lin gleda u tatu sa velikim osmehom i daje sve od sebe da pleše uz muziku.

 

Takođe pokušava i da se digne na kolena kako bi se ljuljala uz tatino pevanje. Den je shvatio da se približava ivici kreveta, pa je podigao svoju nogu da bi ona bila sigurna.

 

Beba počela da vrišti u kupatilu: Tati nije bilo dobro kada je ušao unutra! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Klik Aku Dong

Slatka, mala Nova Lin nastavlja da uživa uz tatinu izvedbu pesme samo za nju. Nikada joj nije dosta muzike. Ova očaravajuća serenada između Dena i Nove Lin pokazuje koliko mu je stalo do nje i koliko se brine za nju, te koliko Nova Lin voli i ceni svog tatu. Zaista su presladak par. Pogledajte ovaj slatki trenutak između tate i ćerke:

 

Beba šokirala sve odmah po rođenju: Njene slike opravdano osvojile svet! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...