Nema logičnog objašnjenja

Gledali sina preko kamere dok spava: Zaprepastili se onim što je u krevecu! (VIDEO)

Iz dnevne sobe posmatrali su svog sina dok spava, a 39-godišnja majka prestrašila se kada je u jednom trenutku pogledala mališana
Vaše dete & vi
11:42h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / YouTube

Gledati svoje dete kako spava budi verovatno najlepša osećanja kod roditelja. Ali ono što su Lora Haj i njen partner Din Evans videli dok su gledali svog 18-mesečnog sina kako spava, u njima nije izazvalo ništa lepo.

Oni su, naime, postavili kameru iznad njegovog krevetića nakon što je pokušao da izađe iz njega. Iz dnevne sobe posmatrali su svog sina dok spava, a 39-godišnja majka prestrašila se kada je u jednom trenutku pogledala mališana.

Mama počela da mazi bebu: Ovaj snimak osvojio je milione ljudi! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / YouTube
Foto: Printscreen Youtube / YouTube

Kraj njega je u krevetiću ležalo nešto što je preko kamere izgledalo poput druge bebe. Otac dečaka otrčao je u sobu u nadi da će kraj njega pronaći medvedića, ali kada je pogledao u krevetić, nije bilo ničeg osim malenog Sebastijana kako mirno spava. Međutim, kamera je i dalje pokazivala da nešto leži pored njega.

"Šta god da je to bilo, ležalo je tamo do 1.30 sati dok nisam morala da ga nahranim. Onda je nestalo, ali je tokom noći menjalo pozicije", priča majka. Porodica ističe da ovo nije prvi put da im se tako nešto dogodilo. Kažu da često čuju čudne zvukove po kući i pronalaze slike okrenute naopako.

6 znakova da u kući imate duhove: Evo kako da razlikujete dobre i zle!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...