Internet se usijao

Majka pokrenula žustru raspravu: Moj sin ne mora ni sa kim da deli svoju igračku! (FOTO)

Ona je na svom Fejsbuk profilu objavila kako je šest dečaka od njenog sina tražilo njegovu igračku, ali da ga je ona posavetovala da im slobodno može reći ne
Vaše dete & vi 30.04.2017. - 21:19h Autor: Super žena
Foto: Thinkstock

Amerikanka Alanja Kolberg ispričala je na društvenim mrežama situaciju koju je imala sa sinom u jednom parkiću zbog koje su je ostali roditelji osuđivali, ali je svoj stav jasno i obrazložila.

 

Naime, ona je na svom Fejsbuk profilu objavila kako je šest dečaka od njenog sina tražilo njegovu igračku, ali da ga je ona posavetovala da im slobodno može reći ne.

 

"Tražili su da im preda svoj omiljeni kamion, pokušavali su na silu da mu ga otmu. Kad me je zbunjeno pogledao, lepo sam mu objasnila da im slobodno može reći ne. iako su se oni žalili, objasnila sam mu da ako moj sin ne želi da im izađe u susret, to treba i da ispoštuju", navela je Alanja u svojoj objavi.

 

Najpametniji ljudi na svetu otkrivaju: 5 pravila koje treba da naučite svoje dete!

 

Roditelji druge dece su je gledali popreko zbog toga, pa je rešila da objasni zašto je tako postupila.

 

"Da na primer meni, odrasloj ženi, u parku priđe potpuni stranac sa zahtevom da mu dam svoj sendvič, naravno da bih mu rekla ne. Pogotovo ako to radi na silu, iako vidi da je meni zbog toga neprijatno. Uostalom, ko je u ovoj priči iz parka zapravo nepristojan - moj sin koji ne želi da da svoje omiljene igračke strancima ili dečaci koji insistiraju da im neko preda nešto što ni nije njihovo", pitala se majka, ni ne očekujući da će njena objava pokrenuti toliko žustru raspravu na društvenim mrežama.

 

Iako su joj mnogi roditelji čestitali na načinu na koji odgaja svoje dete, bilo je i onih koji su joj zaista zamerili nazvavši je lošom majkom.

 

Rođeni posle 1990. nikada neće raditi ovih 16 stvari: Biseri našeg odrastanja!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...