Dirljiva priča

Ćerka pronašla oca kako sedi ispred spavaće sobe: Počela da plače kada je shvatila zašto! (FOTO)

Ovo je emotivni primer pravog braka i onoga što on sa sobom nosi
Porodica
22:36h Autor:
Ćerka pronašla oca kako sedi ispred spavaće sobe: Počela da plače kada je shvatila zašto! (FOTO)
Foto: Twitter / Mackenna_newman

Ljubav se ne meri onim koliko puta kažemo "volim te". Brak ne znači biti sa pravom osobom, nego i raditi prave stvari. Kada uđete u brak, obećate svom saputniku da ćete biti uz njega u dobru i zlu.

Američki par Džon i Marsi Njumen su očigledni dokaz toga. Pogledajte na trenutak fotografiju i nećete verovati koliko snažna priča se krije iz nje. Sve je počelo kada je njihova 17-godišnja ćerka Mekena objavila fotografiju svog oca na Tviteru.

Muž je odveo na poslednju hemioterapiju: Nije ni slutila šta će da se desi! (FOTO, VIDEO)

Naime, njena majka je u oktobru dobila strašne vesti da boluje od tumora štitne žlezde, pa je morala da prima hemioterapije u svojoj spavaćoj sobi. Zbog toga niko nije smeo da joj priđe. Ali, njen muž ipak nikada nije želeo da je ostavi samu.

"Moja mama mora da ostane u svojoj sobi u izolaciji zbog hemioterapije, pa je moj tata doneo sto do njenih vrata da bi joj pravio društvo i sada plačem", napisala je tinejdžerka.

Čak je ispred sobe preneo svoj radni sto kako bi radio, ali nadgledajući svoju suprugu. Fotografija je za kratko vreme podeljena oko 7.000 puta.

Udovica gledala slike svog venčanja: A onda je otkrila detalj koji je slomio! (VIDEO)

Džon je bez sumnje divan muž. Ovo je emotivni primer pravog braka i onoga što on sa sobom nosi. Podelite ovu priču sa drugima, kako bi se uverili da ljubav pokreće i menja svet na bolje.

Mužu poslala zgodnu plavušu da testira njegovu vernost: Prizor je potpuno slomio! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs